OnsTeam

Maak kennis met de mensen die ervoor zorgen dat u met plezier plaatsneemt in uw cockpit. Ieder vanuit z’n eigen expertiseMichel Verhoeven

Vanuit één scherm alles overzien en benaderen wat in je bedrijf speelt. Dat beeld zag ik voor me toen ik de vragen en wensen hoorde in sparring sessies met eigenaren en managers van Fysiotherapiepraktijken. Zo begon het, vraaggestuurd. PraktijkCockpit noemde ik mijn oplossing.

De naam PraktijkCockpit koos ik bewust omdat het naast Fysiotherapie- ook andere 1e Lijnspraktijken kan ontzorgen. Want als Huisarts, Ergotherapeut, of andere beoefenaar van een eerstelijns discipline bent u evenzeer gebaat bij een klant-en-klare omgeving met real-time inzicht in de praktijk en de financiën. En bij optimaal beheer van alle processen.

PraktijkCockpit ontstond in mijn rol als AFAS expert. AFAS is dat tikkeltje eigenwijze bedrijf van innovatieve software-oplossingen. U kent ze wellicht als sponsor van de voetbalclub AZ, of van het AFAS Circustheater. In het MKB zetten zij mij in als partner en expert. Door mijn AFAS kennis te koppelen aan mijn expertise als bedrijfseconoom, bedenk ik oplossingen op gebied van financieel management, procesoptimalisatie en workflows binnen de AFAS omgeving. Naast PraktijkCockpit ben ik directeur van ASMincontrol en verzorg ik financieel management en cursussen bij bedrijven.

“Max Verstappen zegt het mooi vind ik: ‘succesvol zijn is hard werken en letten op de kleinste details’. Ik zou graag eens een rondje met hem maken op het racecircuit."

Met mijn vrouw en drie kinderen woon ik in Loon op Zand. En ja, ook in mijn vrije tijd hou ik van snelheid en controle over getallen en gegevens. Of ik nu ga hardlopen of autoracen. Formule 1 volg ik op de voet. Eigenlijk kun je zeggen dat ik al sinds mijn kleutertijd geniet van het uitzicht vanuit een cockpit.    

Ik stel u graag voor aan ons team :Marco van Egmond

AFAS Expert

marco@praktijkcockpit.nl

076 - 300 11 16 


Eldad Verhagen

AFAS Expert

eldad@praktijkcockpit.nl

076 - 300 11 17

Angela van der Sluijs

AFAS Consultant

angela@praktijkcockpit.nl

076 - 300 11 18

Mark Koedood

Technisch Consultant

mark@praktijkcockpit.nl

06 - 14 83 68 27

Ellen de Haan - Loos

Backoffice en helpdesk

ellen@praktijkcockpit.nl

076 - 300 11 19